ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Εικονολήπτης που κατέγραψε τη συντριβή του Canadair στην Κάρυστο: «Δεν έχω συνέλθει – Το πλάνο θα με στοιχειώνει»

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των χειριστών και στην Πολεμική Αεροπορία - Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται»

Εικονολήπτης που κατέγραψε τη συντριβή του Canadair στην Κάρυστο: «Δεν έχω συνέλθει – Το πλάνο θα με στοιχειώνει»

Ο εικονολήπτης της ΕΡΤ Γιώργος Αγνίδης, ο οποίος κατέγραψε καρέ καρέ τη συντριβή του Canadair CL-215 στην Κάρυστο, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των δύο πιλότων του, Χρήστου Μουλά και Περικλή Στεφανίδη, δήλωσε σοκαρισμένος με όσα είδαν τα μάτια του μέσα από την κάμερά του.

Ο ίδιος μιλώντας στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού δήλωσε μεταξύ άλλων πως του είναι αδύνατο να συνέλθει και εκτιμά πως το πλάνο της πτώσης θα τον στοιχειώνει για καιρό.

«Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους των χειριστών και στην Πολεμική Αεροπορία. Αυτό που ζήσαμε δεν περιγράφεται. Το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο. Δεν έχουμε συνέλθει. Αυτό το πλάνο θα με στοιχειώνει» είπε αρχικά ο Γιώργος Αγνίδης.

«Ακόμα δεν έχω συνέλθει»

«Έβλεπα τα αεροπλάνα που κάνανε καταπληκτικές προσπάθειες για να σβήσουν μία φωτιά, μία αναζωπύρωση και κάποια στιγμή σκέφτηκα να κάνω δύο τρία κοντινά πλάνα.

Βλέπω την ώρα που το αεροπλάνο χτυπάει στο δέντρο, εκείνη τη στιγμή δεν το πίστευα και ξαφνικά το βλέπω να αλλάζει κάπως πορεία και να κάνει βουτιά.

Και εκείνη τη στιγμή βλέπω τον καπνό, τη φλόγα που σηκώθηκε και ύστερα ήρθε ο κρότος. Ένας εκκωφαντικός κρότος. Δεν το πίστευα, ακόμα δεν έχω συνέλθει» περιέγραψε ο εικονολήπτης.

«Το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο»

«Διάλεξα εκείνη τη στιγμή για να γράψω 2-3 εντυπωσιακά πλάνα για να φαίνεται η προσπάθειά τους, η αυτοθυσία τους. Ήρωες αυτοί οι άνθρωποι. Φαίνεται πάρα πολύ καθαρά και μέχρι εκεί ήταν πολύ ωραία πλάνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το σοκ είναι πάρα πολύ μεγάλο. Είναι εκείνη η ώρα που γίνεται ένα η κάμερα πάνω στο σώμα, πάνω στο μάτι αλλά δυστυχώς όλο αυτό το πράγμα μπαίνει και μέσα στην ψυχή και θα με ακολουθεί για πάρα πολύ καιρό ακόμα» κατέληξε ο εικονολήπτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.