ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατά τον Γ.Οικονόμου «υπήρχαν και στο παρελθόν» πολύνεκρες εκτελέσεις στην Ελλάδα

«Φαίνεται ότι πρόκειται για άτομα τουρκικής υπηκοότητας»

Κατά τον Γ.Οικονόμου «υπήρχαν και στο παρελθόν» πολύνεκρες εκτελέσεις στην Ελλάδα

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου μίλησε για την μαφιόζικη δολοφονία που έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας (11/9) στην Αρτέμιδα. 

«Μέχρι να έχουμε το σύνολο των στοιχείων και της πληροφορίες που θα μας επιτρέψουν να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα, οφείλουμε να είμαστε αρκετά συγκρατημένοι. Φαίνεται ότι πρόκειται για άτομα τουρκικής υπηκοότητας. Κάποιοι από αυτούς είχαν μαζί τους ευρωπαϊκές ταυτότητες», ανέφερε χαρακτηριστικά στο MEGA ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε: «Μένει να δούμε αν οι ταυτότητες αυτές ήταν πραγματικές ή πλαστές. Μένει να διασταυρώσουμε μια σειρά από στοιχεία σε ό,τι αφορά και την πινακίδα του οχήματος. Υπάρχει μια τεράστια κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. Υπάρχουν χρήσιμα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί», ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο υπουργός ανέφερε ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι η υπόθεση αφορά ναρκωτικά αλλά θέλησε να είναι προσεκτικός. «Πρέπει να μένουμε στα στοιχεία. Μέχρι τώρα έχουμε τους ανθρώπους αυτούς, έχουμε κάλυκες, έχουμε κάποιες κρίσιμες πληροφορίες που ψάχνουν οι υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ταυτόχρονα ωστόσο, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συντήρησε το σενάριο για σχέση με το εμπόριο ναρκωτικών και για «ραντεβού ξένων στην Ελλάδα» όπως είπε δημοσιογράφος. Ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι «υπάρχουν αρκετές ενδείξεις προς την κατεύθυνση αυτή … Υπήρχαν στο παρελθόν κάποια περιστατικά αντίστοιχα που προσομοιάζουν με αυτό και στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του εξωτερικού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.