ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ΜέΡΑ25 – Έφυγε νύχτα λίγο πριν την διαγράψουν

Άφησε αιχμές κατά του κόμματός του Γιάνη Βαρουφάκη

Η Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από το ΜέΡΑ25 – Έφυγε νύχτα λίγο πριν την διαγράψουν

Η Σοφία Σακοράφα ανακοίνωσε μέσω Twitter την απόφασή της να φύγει από το κόμμα ΜέΡΑ25 στις 2:29 τα ξημερώματα της Δευτέρας αφήνοντας αιχμές κατά του κόμματός του Γιάνη Βαρουφάκη, καθώς όπως λέει δεν ενημερώθηκε ποτέ για την «επικείμενη» διαγραφή της.

Η ίδια αναφέρει στην ανάρτησή της στο Twitter πως υπάρχει στην ιστοσελίδα του κόμματος ανάρτηση με πρόταση για τη διαγραφή της, ωστόσο κανείς δεν την ενημέρωσε σχετικά παρά το γεγονός ότι η πρώην βουλευτής βρισκόταν στην πολύωρη συνεδρίαση της ΚΕ Επιτροπής του κόμματος την Κυριακή.

Στην ανάρτησή της παραθέτει το άρθρο με την πρόταση για τη διαγραφή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του».

Τέλος, η ίδια γνωστοποιεί την πρότασή της να αποχωρήσει: «Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας Σακοράφα:

«Μόλις επέστρεψα μετά τη λήξη της συνεδρίασης της ΚΕ Επιτροπής του ΜέΡΑ25 και πληροφορήθηκα ότι στην ιστοσελίδα του κόμματος υπάρχει ανάρτηση με τίτλο «Μηδενική ανοχή στην ολιγαρχία και τη διαπλοκή : Ο Γ. Βαρουφάκης προτείνει τη διαγραφή της Σοφίας Σακοράφα από το ΜέΡΑ25.»

(https://mera25.gr/mideniki-anochi-stin-oligarchia-kai-ti-diaploki-o-g-varoufakis-proteinei-ti-diagrafi-tis-sofias-sakorafa-apo-to-mera25/?fbclid=IwAR1iVUHmPdnIDJQgXakkUPU56AmXd5McaFsE-CfMKwtFW9hglnlgP5w4xcU )

Mε εντυπωσιάζει (;) το γεγονός ότι δεν είχαν το θάρρος να κάνουν καμία σχετική αναφορά είτε στο σώμα είτε σε μένα προσωπικά κατά τη 12ωρη συνεδρίαση της ΚΕ.

Ο καθείς με το μπόι του και τη σκιά του.

Προφανώς, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχοληθεί η Επιτροπή σας Δεοντολογίας & Τήρησης Καταστατικού με εμένα, ως εκπρόσωπο “της ολιγαρχίας και της διαπλοκής”.

Απαξιώ για κάθε απάντηση ή σχολιασμό, σας απαλλάσσω από τη διαδικασία και αποχωρώ εγώ από το ΜέΡΑ 25».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.