ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κάτοικος Μεταμόρφωσης Καρδίτσας: «Είμαστε 60 άτομα εγκλωβισμένα στο κοινοτικό γραφείο – Πρέπει να φύγουμε από εδώ»

«Ζητάμε τον Στρατό να έρθει, να έρθουν βάρκες, ΕΜΑΚ - Εδώ ήταν κάμπος και τώρα είναι θάλασσα»

Κάτοικος Μεταμόρφωσης Καρδίτσας: «Είμαστε 60 άτομα εγκλωβισμένα στο κοινοτικό γραφείο – Πρέπει να φύγουμε από εδώ»

Κάτοικος της Μεταμόρφωσης Καρδίτσας, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και έκανε έκκληση για βοήθεια καθώς όπως τόνισε 60 άτομα είναι εγκλωβισμένα στο κοινοτικό γραφείο.

«Βρισκόμαστε σε ένα κτίριο στο κοινοτικό γραφείο. Είμαστε 60 άτομα. Εδώ ήταν κάμπος και τώρα είναι θάλασσα. Πώς γίνεται αυτό το πράγμα;» αναρωτήθηκε αρχικά ο κ Τσούκας.

«Πρέπει να φύγουμε από εδώ. Η στατικότητα του κτιρίου δεν ξέρω τι κάνει. Μόλις παίρνουμε πληροφορία ότι Στρατός φεύγει, δεν μπορεί να κάνει κάτι. Ζητάμε τον Στρατό να έρθει, να έρθουν βάρκες, ΕΜΑΚ. Είμαστε περίπου 60 άτομα, υπάρχουν μικρά παιδιά, υπάρχουν ηλικιωμένοι, υπάρχουν ανήμποροι, άτομα με ειδικές ανάγκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλη νύχτα έχουμε που παρακαλάμε. Χτες το απόγευμα, όταν και ξεκίνησαν τα έντονα φαινόμενα, υπήρχε ένας κακός χαμός. Άλλοι τρέχαμε από εδώ, άλλοι από εκεί. Αγρότες είμαστε. Αγροτική περιοχή», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.