ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

ΗΠΑ: Γυναίκα χρεώθηκε έξτρα 40 δολλάρια σε νοσοκομείο επειδή έκλαιγε!

Ένα περίεργο γεγονός

ΗΠΑ: Γυναίκα χρεώθηκε έξτρα 40 δολλάρια σε νοσοκομείο επειδή έκλαιγε!

Κλινική στις ΗΠΑ χρέωσε γυναίκα 40 δολάρια (σ.σ 38 ευρώ) επειδή… έκλαψε. Το γεγονός παοκάλυψε η βρετανική «Metro».

Η YouTuber, Camille Johnson, από τη Νέα Υόρκη, αποκάλυψε ότι η αδελφή της πάσχει από μια σπάνια ασθένεια και αγωνίζεται να βρει την κατάλληλη φροντίδα.

«Έκλαψε και την χρέωσαν 40 δολάρια χωρίς να ασχοληθούν με το γιατί κλαίει, χωρίς να προσπαθήσουν να βοηθήσουν, χωρίς να κάνουν καμία αξιολόγηση, καμία συνταγή, τίποτα» κατήγγειλε η vlogger.

Σε ανάρτηση σελίδας στο Twitter, η οποία αποκαλύπτει τα κακώς κείμενα του αμερικανικού συστήματος υγειονομικής περίθαλψης, έγραψε: «Τη χρέωσαν περισσότερο για το κλάμα απ’ ό,τι για ένα τεστ αξιολόγησης της όρασης.

«Τη χρέωσαν περισσότερο για το κλάμα απ’ ό,τι για ένα τεστ αξιολόγησης της όρασης.

Τη χρέωσαν περισσότερο για το κλάμα παρά για ένα τεστ αιμοσφαιρίνης. Τη χρέωσαν περισσότερο για το κλάμα από ό,τι για μια αξιολόγηση κινδύνου για την υγεία. Τη χρέωσαν περισσότερο για το κλάμα από ό,τι για μια αιμοληψία».

Για όλες αυτές τις άλλες εξετάσεις, η αδελφή της Camille χρεώθηκε μεταξύ 15 και 30 δολαρίων, όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα από τον λογαριασμό.

Πολλοί ήταν αυτοί που σοκαρίστηκαν από αυτό που διάβασαν, με ένα άτομο να σχολιάζει: «Αυτός είναι ο λόγος που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν αναζητούν βοήθεια. Απλά κλαίνε στο σπίτι τους ελπίζοντας να θεραπευτούν στη σιωπή. Προσεύχομαι να γίνει καλά η αδελφή σας».

Ωστόσο, υπήρξαν κι άλλοι που είδαν την άλλη όψη του νομίσματος. Για παράδειγμα ένας χρήστης του Twitter σχολίασε: «Όχι. Έκλαιγε, λόγω απογοήτευσης/έκφρασης των συναισθημάτων της και επομένως χρειαζόταν μια γρήγορη εξέταση ψυχικής υγείας για να διαπιστωθεί αν χρειάζεται περαιτέρω αξιολόγηση.  Κατάθλιψη… Τάσεις αυτοκτονίας… Αυξημένο άγχος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.