ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις άνθρωποι στην Ινδία από ξαφνική καταιγίδα

Ξέσπασε καταιγίδα κατά τη διάρκεια θρησκευτικής εορτής

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις άνθρωποι στην Ινδία από ξαφνική καταιγίδα

Οκτώ άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο σήμερα  όταν ξέσπασαν καταρρακτώδεις βροχές στο κρατίδιο της Δυτικής Βεγγάλης, στην ανατολική Ινδία και δημιούργησαν μια ξαφνική πλημμύρα.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο επικεφαλής της κυβέρνησης του κρατιδίου της Δυτικής Βεγγάλης Μάμτα Μπανερτζί ανέφερε πως από την ξαφνική αυτή καταιγίδα κατάφεραν να διασωθούν 70 άνθρωποι από σωστικά συνεργεία, ενώ 13 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο της περιφέρειας.

Το περιστατικό σημειώθηκε καθώς πιστοί βύθιζαν είδωλο της θεότητας Ντουργκά των Ινδουιστών στον ποταμό Μαλ στην περιοχή Τζαλπαϊγκούρι του κρατιδίου στο πλαίσιο θρησκευτικής εορτής, διευκρίνισε ο ίδιος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οδύνη για το δυστύχημα στη διάρκεια της εορτής Ντουργκά Πούτζα στην Τζαλπαϊγκούρι, στη Δυτική Βεγγάλη. Συλλυπητήρια σε αυτούς που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα», αναφέρει σε μήνυμα που ανάρτησε στο Twitter ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ναρέντρα Μόντι, ανακοινώνοντας παράλληλα επιπρόσθετο πακέτο αποζημίωσης πέραν αυτής που θα δοθεί από την κυβέρνηση του κρατιδίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.