ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Αεροπλανοφόρο κάνει εντυπωσιακές μανούβρες και αφήνει τους πάντες με το στόμα «ανοιχτό»

Tο αεροπλανοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, USS Abraham Lincoln (CVN 72) βγήκε στον Ατλαντικό Ωκεανό για μια δοκιμαστική πλεύση και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό – τουλάχιστον όσους είδαν το ακόλουθο βίντεο.

Το σκάφος έκανε απίστευτες μανούβρες, επιδεικνύοντας φυσικά και τις μεγάλες δυνατότητες που έχει. Η πιο εντυπωσιακή μάλιστα ήταν αυτή όπου το αεροπλανοφόρο ενώ πλέει με εμφανώς μεγάλη ταχύτητα αρχίζει να στρίβει και κάποια στιγμή παίρνει μια μεγάλη κλίση και το μισό σχεδόν σηκώνεται και βγαίνει έξω από το νερό!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για την ιστορία το αεροπλανοφόρο ζυγίζει 99.000 τόνους, ενώ μπορεί να δεχτεί 6.000 ναύτες. Είναι κατηγορίας Nimitz, με μήκος 335 μέτρα και ταχύτητα 56 χιλιόμετρα την ώρα. Οι στροφές βέβαια που κάνει δεν είναι θέμα επίδειξης αλλά περισσότερο έχουν δοκιμαστικό ρόλο για να δουν πώς μπορεί να αντιδράσει το σκάφος σε περίπτωση κινδύνου, αποφεύγοντας για παράδειγμα εχθρικές τορπίλες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.