ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Μία γατούλα κάνει μασάζ σε σκυλίτσα που γέννησε

Δύο άσπονδοι εχθροί έγιναν οι καλύτεροι φίλοι. Ο λόγος για μία γατούλα και μία σκυλίτσα.

Ο γατούλης Σέβεν και το αδερφάκι του ζούσαν αδέσποτα μέχρι που μια καλόκαρδη οικογένεια τα υιοθέτησε.

Δυστυχώς, το αδερφάκι του Σέβεν δεν τα κατάφερε κι έκτοτε ο γάτος είναι αχώριστος με τη σκύλα του σπιτιού.

«Ο Σέβεν πάντα παίζει και κοιμάται με την καλύτερη του φίλη, τη σκυλίτσα μας την Κάντι» λέει η καλόκαρδη αφεντικίνα των ζώων.

«Τώρα που η σκυλίτσα γέννησε, πρόσεξα μετά από μερικές εβδομάδες ότι δεν αισθανόταν καλά και ο Σέβεν πήγαινε κοντά της και της έκανε μασάζ» συνεχίζει η γυναίκα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Προσέξαμε ότι σχεδόν κάθε μέρα αφού η Κάντι θηλάσει τα κουταβάκια της, ο Σέβεν θα της κάνει μασάζ και έπειτα θα κοιμηθούνε μαζί» γράφει το σχόλιο του viral βίντεο με τα παράξενα, αχώριστα φιλαράκια, τον γατούλη και τη σκυλίτσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.