ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Βίντεο: Το ελληνικό νησάκι του έρωτα όπου γίνονται μόνο γάμοι

Στον Πόρο υπάρχει ένα μικρό νησάκι, το οποίο ονομάζεται Έρως και έχει έναν και μόνο ρόλο: να υποδέχεται ζευγάρια που θέλουν να παντρευτούν εκεί.

Είναι το τέλειο μέρος για τους αθεράπευτα ρομαντικούς, καθώς το σχήμα του θυμίζει καρδιά, έχει υπέροχα τρικουάζ νερά και ένα και μοναδικό κτίσμα, που είναι το εκκλησάκι όπου τελούνται τα μυστήρια του γάμου.

Το όνομα του, το νησάκι το πήρε από τον ΕΟΤ, καθώς το 2002 είχε χρησιμοποιηθεί στην διαφημιστική καμπάνια του οργανισμού και βρίσκεται απέναντι από την του Ρωσικού Ναυστάθμου, ενώ προσεγγίζεται με βαρκάκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η φήμη του πάντως φαίνεται ότι όσο περνάει ο καιρός μεγαλώνει, καθώς πολλά είναι τα ζευγάρια τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό που το επιλέγουν για παντρευτούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.