ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαίνεται η φωτιά στον Έβρο: Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 25 παράνομους αλλοδαπούς

Στην περιοχή επιχειρούν 582 πυροσβέστες με 122 οχήματα

Μαίνεται η φωτιά στον Έβρο: Πυροσβέστες απεγκλώβισαν 25 παράνομους αλλοδαπούς

Οι πυροσβέστες οι οποίοι επιχειρούν στη φωτιά που έχει ξεσπάσει στη δασική έκταση ανάμεσα στους οικισμούς Διαδιά και Γιαννούλη απεγκλώβισαν 25 παράνομους αλλοδαπούς.

Οι πυροσβέστες εντόπισαν τους παράνομους μετανάστες να έχουν κυκλωθεί από τις φωτιές. Στη συνέχεια, και σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τους μετέφεραν σε ασφαλές σημείο στο χωριό Διαδιά.

Η φωτιά κατευθύνεται προς Κορνοφωλιά και Γιαννούλη

Προς Κορνοφωλιά και Γιαννούλη κατευθύνεται και πάλι η καταστροφική φωτιά που κατακαίει για 14η ημέρα τον Έβρο.

Οι κάτοικοι έζησαν ακόμη μία εφιαλτική νύχτα, αφού το πύρινο μέτωπο στην περιοχή της Κοτρωνιάς εκτείνεται σε τόξο αρκετών χιλιομέτρων.

Το Σουφλί είναι κυκλωμένο από τις φλόγες. Χθες το βράδυ, η αλλαγή στην κατεύθυνση των ανέμων από νότιους σε βορειοανατολικούς μείωσε τον άμεσο κίνδυνο εισβολής της φωτιάς στην πόλη.

Αυτή τη στιγμή, όπως μετέδωσε το e-evros.gr, έντονη ανησυχία υπάρχει στο βορειοανατολικό μέτωπο της πυρκαγιάς αριστερά και πάνω από το Σουφλί. Ήδη, οι φλόγες έχουν περάσει τον επαρχιακό δρόμο από τον οικισμό Γιαννούλη και αυτό προκαλεί μεγάλες ανησυχίες. Ένα άλλο πρόβλημα είναι η συνεχής αλλαγή των ανέμων, με αποτέλεσμα το μέτωπο να αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας, οι δυνάμεις της πυροσβεστικής προσπαθούσαν να περιορίσουν το μέτωπο. Διαρκώς δημιουργούνται αντιπυρικές ζώνες γύρω από το Σουφλί όπου το βράδυ, οι κάτοικοι έλαβαν άλλη μία προειδοποίηση να είναι σε επιφυλακή, χωρίς ωστόσο να προχωρήσουν σε εκκένωση.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής, οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν μεταξύ των περιοχών Σουφλί, Κορνοφωλιά, Δαδιά, Κοτρωνιά, Σιδηρώ και Γιαννούλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ειδικότερα, στην περιοχή επιχειρούν 582 πυροσβέστες με 122 οχήματα, 16 πεζοπόρα τμήματα με τη συνδρομή από αέρος έξι πυροσβεστικών αεροσκαφών και δύο ελικοπτέρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.