ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Νεαρός μιλά για τις φωτιές: «Δεν υπάρχει κανένας Κ.Μητσοτάκης – Μόνο ο εαυτός μας» (βίντεο)

«Να είναι καλά ο Θεός και προστάτευσε το σπίτι μας»

Νεαρός μιλά για τις φωτιές: «Δεν υπάρχει κανένας Κ.Μητσοτάκης – Μόνο ο εαυτός μας» (βίντεο)

Οι φωτιές που ξέσπασαν τις τελευταίες ημέρες έκαναν στάχτη τα σπίτια πολλών Ελλήνων πολιτών, οι οποίοι καταγγέλλουν ελλείψεις στα μέσα πυρόσβεσης. 

Μιλώντας στο Kontra, απεγνωσμένοι πολίτες που είδαν τις φλόγες να φτάνουν στις αυλές των σπιτιών τους, ξεσπούν και κάνουν λόγο για εγκατάλειψη.

Συγκλονιστική ήταν και η παρέμβαση ενός νεαρού παιδιού, ο οποίος παραλίγο να χάσει το σπίτι του από τη φωτιά και ευχαρίστησε το Θεό που τελικά σώθηκε: «Δεν υπάρχει κανένας Μητσοτάκης, υπάρχει μόνο ο εαυτός μας και κανένας άλλος». 

Κάτοικοι των περιοχών που έχουν τυλιχθεί στις φλόγες κατήγγειλαν ότι ο κρατικός μηχανισμός δεν τους βοήθησε και πώς αν οι ίδιοι είχαν εγκαταλείψει τις περιουσίες τους θα τα είχαν βρει όλα στάχτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.