ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Οργή συγγενών κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Τι ήρθε να κάνει εδώ;»

«Να δώσουν εξηγήσεις σε ποιον; Σήμερα που είναι;»

Οργή συγγενών κατά του Κ.Μητσοτάκη: «Τι ήρθε να κάνει εδώ;»

Ένας από τους συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στη Λάρισα ο οποίος δεν έχει λάβει ακόμη κάποια επίσημη ενημέρωση για τον πατέρα του και τον 15χρονο αδερφό του τα έβαλε… και δικαίως με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφτηκε χθες τον τόπο του δυστυχήματος και το Νοσοκομείο της Λάρισας. 

Ο νεαρός δήλωσε μεταξύ άλλων στους δημοσιογράφους ότι έχει επικοινωνήσει τέσσερις φορές με την Hellenic Train, ωστόσο δεν έλαβε καμία απάντηση.

«Από χθες το πρωί μιλάω με την εταιρία και προσπαθώ να βρω σε ποιο βαγόνι κάθονταν μέσω ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Τέσσερις φορές κατέγραψαν το όνομά μου και κανείς δεν με πήρε πίσω.

Ο αυτόματος τηλεφωνητής στην εταιρεία κάνει λόγο για το ασφαλέστερο ταξίδι στην Ελλάδα. 

Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί. Έχω χάσει τον αδερφό μου, έχω χάσει τον πατέρα μου» ανέφερε.

«Ήρθαν χθες εδώ ο Μητσοτάκης και ο υπουργός Υγείας, για ποιον λόγο; Να κάνουν τι; Να δώσουν εξηγήσεις σε ποιον; Σήμερα που είναι; Σήμερα έφεραν την υφυπουργό. Να τι κάνουμε τι; Κανείς δεν ξέρει πόσα άτομα βρίσκονταν στο τρένο. Δεν είπαν τίποτα, μόνο αερολογίες» είπε και πρόσθεσε:

«Το θέμα είναι κάτι να γίνει για να μην υπάρξουν ξανά τόσα θύματα. Πληρώσανε 50 εισιτήρια θανάτου, πόσα; πόσοι νεκροί; δεν ξέρω πόσοι είναι καταγεγραμμένοι. Είναι εισιτήρια θανάτου και κανείς δεν έχει τίποτα για αυτό. Νέα παιδιά… ο αδερφός μου ήταν 15 χρονών, το καταλαβαίνετε αυτό; Είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Δεν θέλω να έρθει κάποιος να μου δώσει στήριξη. Θα στηριχτώ μόνος μου. Μπορεί κάποιος να μου πει ότι εν έτει 2023 ότι δεν θα ξαναγίνει τέτοιο δυστύχημα; Είναι δυνατόν;» τόνισε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.