ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Π.Μαρινάκης: «Δεν καταργείται η Πανεπιστημιακή αστυνομία»

Τι είπε για την έφιππη αστυνομία και την πρόταση του Ν.Μηταράκη

Π.Μαρινάκης: «Δεν καταργείται η Πανεπιστημιακή αστυνομία»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν καταργείται η Πανεπιστημιακή αστυνομία», αυτό ξεκαθάρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ειδικότερα σε ερώτηση για την Πανεπιστημιακή αστυνομία, διευκρίνισε ότι «επανεξετάζουμε πώς θα έχει τον καλύτερο τρόπο λειτουργίας σε συνεργασία με όλη την υπόλοιπη αστυνομία».

«Επανεξετάζουμε συνεχώς πώς θα έχει τον καλύτερο δυνατό ρόλο»

Συγκεκριμένα, ο Π.Μαρινάκης απάντησε: «Στον πυρήνα της πολιτικής της κυβέρνησης είναι η διασφάλιση της ασφάλειας στα Πανεπιστήμια. Ένα κλίμα το οποίο θα ευνοεί φοιτητές και καθηγητές, θα τους προστατεύει και θα απομονώνει παραβατικές συμπεριφορές. Σε αυτή την πολιτική, που έχει πολύ απτά αποτελέσματα, έχουν γίνει πολλές κινήσεις».

«Πρώτη και κυριότερη η επαναφορά του ασύλου στην αληθινή του έννοια, είχαμε ένα άσυλο ανομίας και τώρα έχουμε ένα άσυλο ελεύθερης διακίνησης ιδεών.

Μία από τις κινήσεις είναι και η Πανεπιστημιακή αστυνομία, η οποία το λέω ρητώς, δεν καταργείται και δεν υπήρξε ποτέ καμία τέτοια πρόθεση και καμία τέτοια διατύπωση. Αντιθέτως επανεξετάζουμε συνεχώς πώς θα έχει τον καλύτερο δυνατό ρόλο και τον τρόπο λειτουργίας η Πανεπιστημιακή αστυνομία σε συνεργασία με όλη την υπόλοιπη ελληνική αστυνομία», επισήμανε ο Παύλος Μαρινάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με την έφιππη αστυνομία και την πρόταση του Ν.Μηταράκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολίασε ότι «υπήρξε μία πρόταση που δεν έγινε δεκτή, κανένα “άδειασμα”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.