Προκαλεί ξανά ο Π.Τατσόπουλος: Ζητά ραδιοχρονολόγηση της Αγίας Ζώνης

Ο «γυρολόγος» της πολιτικής Πέτρος Τατσόπουλος «ξαναχτυπά»

Προκαλεί ξανά ο Π.Τατσόπουλος: Ζητά ραδιοχρονολόγηση της Αγίας Ζώνης

Ούτε την Εβδομάδα των Παθών δεν σέβεται ο «γυρολόγος» της πολιτικής Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος έκανε μια ακόμη επίθεση στην Ορθοδοξία! 

Ο εκλεκτός της Νέας Δημοκρατίας, που πήρε και ραδιοφωνική εκπομπή στην ΕΡΤ για να προπαγανδίζει ότι το Άγιο Φως είναι… απάτη, «ξαναχτύπησε» σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη.

Και έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο μέχρι και για… ραδιοχρονολόγηση της Αγίας Ζώνης, γράφοντας:

«Στη χώρα όπου γεννήθηκε αλλά και δολοφονήθηκε ο ορθός λόγος, η ανάστασή του θα είναι μια επίπονη και μακροχρόνια διαδικασία. Βλέπετε ότι ακόμη και τόσο μετριοπαθή αιτήματα, όπως το να περάσει από ραδιοχρονολόγηση ένα κειμήλιο που περιφέρεται ανά την υφήλιο ως «θαυματουργό» ή να μην πλασάρεται ως ιστορική-βιογραφική μια τηλεοπτική σειρά νηπιακής θρησκευτικής κατήχησης, αντιμετωπίζονται περίπου ως… τρομοκρατικά χτυπήματα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και ίσως, η δική μας γενιά τουλάχιστον, να μην προλάβει αυτήν την ανάσταση. Ας γνωρίζουν όμως όσοι πολιτικοί και θρησκευτικοί ταγοί επενδύουν στον σκοταδισμό ότι δεν μας πτοούν ούτε οι λοιδορίες, ούτε οι απειλές, ούτε οι μηνύσεις»! 

«Σκοταδισμός» για τον κύριο τα Ιερά και Όσια της Ορθοδοξίας και ας του πλήρωναν τον μισθό όσο ήταν βουλευτής οι Έλληνες Ορθόδοξοι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.