ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τέμπη: Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από τα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62

Πολλά πράγματα βρίσκονται στο έδαφος ενώ ένα από τα βαγόνια έχει γύρει προς τα αριστερά

Τέμπη: Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από τα βαγόνια της μοιραίας αμαξοστοιχίας Intercity 62

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που καταγράφηκαν μέσα από τα βαγόνια της αμαξοστοιχίας της Intercity 62, με τους ανθρώπους μετά τη σύγκρουση να έχουν αφήσει όπως όπως τα προσωπικά τους αντικείμενα προκειμένου να βγουν όσο το δυνατό πιο γρήγορα και ζωντανοί από το τρένο.

Μέχρι στιγμή ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος είναι 42 νεκροί και αναμένεται να αυξηθεί.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο πολλά πράγματα βρίσκονται στο έδαφος ενώ ένα από τα βαγόνια έχει γύρει προς τα αριστερά ενώ τα αμέσως μπροστινά από αυτό έχουν γίνει άμορφη μάζα από σιδερικά.

Θεωρείτε ότι η κυβέρνηση ευθύνεται για την τραγωδία στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών;

  • Ναι απόλυτα (65%, 14.390 Votes)
  • Ναι σε μεγάλο βαθμό (21%, 4.702 Votes)
  • Έχει μεγάλο μερίδιο της ευθύνης αλλά όχι την κύρια ευθύνη (11%, 2.479 Votes)
  • Ευθύνεται μόνο ο σταθμάρχης (3%, 662 Votes)

Σύνολο ψήφων: 22.232

Loading ... Loading ...

«Αναποδογυρίζαμε και καιγόμασταν μέσα στο βαγόνι» – Νέες οι μαρτυρίες από την τραγωδία

Στο μεταξύ όπως δήλωσε ένας νεαρός άνδρας που μίλησε στις κάμερες «αναποδογυρίζαμε μέσα στο βαγόνι μέχρι να σταματήσει και ταυτόχρονα καιγόμασταν» «Έφυγε το μωρό από το καρεκλάκι και σφήνωσε. Ψάχναμε να το βρούμε» δήλωσε μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.