ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Αθήνα σε καραντίνα – Η πρωτεύουσα έρημη και άδεια

Αυτή είναι η εικόνα που κατέγραψε drone της ομάδας Up Stories πετώντας πάνω από την Αθήνα που βρίσκεται σε lockdown από την Δευτέρα 23 Μαρτίου.

Θα δείτε ότι η εικόνα στους πιο κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας δεν θυμίζει καν Δεκαπενταύγουστο Διότι ακόμα και τότε υπήρχαν πολλοί τουρίστες και φυσικά Αθηναίοι που απολάμβαναν τις βόλτες τους σε μια πιο ήσυχη πρωτεύουσα. Τώρα όμως επικρατεί η απόλυτη ησυχία.

Μια μεγαλούπολη των τεσσάρων περίπου εκατομμυρίων ανθρώπων φαίνεται ερημωμένη με ελάχιστα αυτοκίνητα να περνούν από τους κεντρικούς δρόμους της Σταδίου και της Πανεπιστημίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Λεωφόρος Κηφισού, Λεωφόρος Κηφισίας, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Λεωφόρος Συγγρού και το υπό διαμόρφωση ακόμα Δέλτα του Φαληρικού Όρμου είναι οι τοποθεσίες που παρουσιάζονται μέσα από το συγκλονιστικό βίντεο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.