ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Άγιο Όρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον μοναχό που εξαφανίσθηκε την Πέμπτη

Άγιο Όρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον μοναχό που εξαφανίσθηκε την Πέμπτη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 79χρονου που αγνοείται στην περιοχή της Ι. Μ. Καρακάλου, στο Άγιο Όρος.

Στην περιοχή έχει ήδη μεταβεί και 8μελές κλιμάκιο διασωστών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης προς συνδρομή των αρχών στις έρευνες. Η συνδρομή θα γίνει με τη χρήση drone και ειδικού αναρριχητικού εξοπλισμού.

Στις έρευνες της Αστυνομίας συνδράμουν επίσης πυροσβέστες από το κλιμάκιο Αγίου Όρους και τη 2η ΕΜΑΚ, μαζί με έναν διασωστικό σκύλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ηλικιωμένος φιλοξενούνταν από τον γιο του, ο οποίος είναι μοναχός στο Γερό Κελί Τιμίου Σταυρού και τα ίχνη του χάθηκαν από το πρωί της Πέμπτης 23 Απριλίου, στην περιοχή «Προβατά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.