ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Παραμυθίας Τίτος – Αναλυτικά η ανακοίνωση

Είναι η δεύτερη παραίτηση που έρχεται μέσα σε λίγες ημέρες μετά από αυτή του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθίμου

Παραιτήθηκε ο Μητροπολίτης Παραμυθίας Τίτος – Αναλυτικά η ανακοίνωση

Ένας ακόμη Μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδος, έθεσε την παραίτησή του στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μετά τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο.

Ο Μητροπολίτης Παραμυθίας Τίτος, παραιτήθηκε από τα καθήκοντά του.

Να αναφερθεί ότι ο Σεβασμιώτατος, είναι γεννημένος το 1931, και χειροτονήθηκε Μητροπολίτης Παραμυθίας τον Ιούλιο του 1974.

O κατά κόσμον (Σωτήριος) Τίτος Παπανάκος, διαδέχτηκε τον Παύλο Καρβέλη στην επισκοπική έδρα της Παραμυθιάς την Τετάρτη 17 Ιουλίου 1974.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως ἀνακοινοῦται ὅτι ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατῶν, Γηρομερίου καί Πάργας κ.κ. Τίτος χθες, ημέρα Πέμπτην, 17η τοῦ μηνός Αὐγούστου τοῦ ἔτους 2023, ἔθεσε τήν παραίτησή του ἐκ τῶν καθηκόντων του ὡς ἐν ἐνεργείᾳ Μητροπολίτης στόν Μακαριώτατο Ἀρχιεπίσκοπο Ἀθηνῶν καί πάσης Ἑλλάδος κ.κ. Ἱερώνυμο καί στήν Ἱερά Σύνοδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.