Ισλαμική Τζιχάντ: Νεκρή όμηρος λόγω «ιατρικών επιπλοκών»

Η Χάνα είχε τρία παιδιά και έξι εγγόνια

Ισλαμική Τζιχάντ: Νεκρή όμηρος λόγω «ιατρικών επιπλοκών»

Η Ισλαμική Τζιχάντ ανακοίνωσε το θάνατο της 76χρονης Ισραηλινής Χάνα Κατζίρ λόγω «ιατρικών επιπλοκών».

Η Χάνα, είχε τρία παιδιά και έξι εγγόνια, και απήχθη από την πόλη Νιρ Όζ στο νότιο Ισραήλ κατά τη διάρκεια της αιφνιδιαστικής επίθεσης της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου, ενώ ο σύζυγός της σκοτώθηκε επί τόπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ισλαμική Τζιχάντ είχε δηλώσει στις 9 Νοεμβρίου ότι εξέταζε το ενδεχόμενο να απελευθερώσει την 76χρονη για ανθρωπιστικούς λόγους λόγω της καθημερινής ανάγκης της για φάρμακα κρίσιμα για την υγεία της, αλλά δεν το έπραξε ποτέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.