ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μητροπολίτης Πατρών: «Επιχειρείται διάλυση στη “ρίζα” της ελληνικής οικογένειας με τα ν/σ της κυβέρνησης»

«Αν δεν αντισταθούμε, τι λόγο θα δώσουμε σε αυτούς που έφυγαν;»

Μητροπολίτης Πατρών: «Επιχειρείται διάλυση στη “ρίζα” της ελληνικής οικογένειας με τα ν/σ της κυβέρνησης»

Ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος, εμφανίστηκε κάθετα αντίθετος στην τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια, τονίζοντας ότι «επιχειρείται διάλυση στη “ρίζα” της ελληνικής οικογένειας με τα νομοσχέδια που ετοιμάζονται από την κυβέρνηση».

«Υπάρχει ο ρόλος της ελληνικής οικογένειας. Μας λένε ομοφοβικούς και οτιδήποτε άλλο, όμως, ουδέν από αυτά ισχύουν. Η φλόγα και η αγάπη που έχουμε στην καρδιά μας για τα παιδιά, την οικογένεια και την κοινωνία που παραπαίει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αλήθεια, αν δεν αντισταθούμε, τι λόγο θα δώσουμε σε αυτούς που έφυγαν; Τους πατέρες μας, τα παιδιά μας που μεγαλώνουν σήμερα και σε αυτούς που έρχονται; Χρωστάμε σε όσους ήρθαν, πέρασαν. Θα έρθουν και θα περάσουν, κριτές θα μας δικάσουν», ανέφερε στη συνέχεια, μιλώντας προς τους πιστούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.