ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μετά τον Ιερώνυμο και οι ιεράρχες της Κρήτης: Ζητάνε να ανοίξουν οι εκκλησίες

Μετά τον Ιερώνυμο και οι ιεράρχες της Κρήτης: Ζητάνε να ανοίξουν οι εκκλησίες

Μετά τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, που ζήτησε να ανοίξουν ξανά οι εκκλησίες και οι ιεράρχες της Κρήτης καταθέτουν με επιστολή τους στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, σχετικό αίτημα.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το συνοδικό γράμμα απέστειλαν την περασμένη Παρασκευή και η απόφαση της Ιεράς Επαρχιακής Συνόδου της Εκκλησίας Κρήτης ήταν ομόφωνη και κοινοποιήθηκε επιπλέον στο υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι ιεράρχες της Κρήτης «κατέθεσαν συγκεκριμένες προτάσεις, τηρουμένων των απαραιτήτων μέτρων προστασίας για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ζήτησε με επιστολή του προς την κυβέρνηση το άνοιγμα των εκκλησιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.