ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μπαίνουν σε μπελάδες Α.Κανάκης και «Ράδιο Αρβύλα» – Μήνυση για το βίντεο με την Θεία Κοινωνία

Μπαίνουν σε μπελάδες Α.Κανάκης και «Ράδιο Αρβύλα» – Μήνυση για το βίντεο με την Θεία Κοινωνία

Σάλο προκάλεσε το βίντεο των «Ράδιο Αρβύλα» με θέμα την Θεία Κοινωνία και τον κορωνοϊό, με γνωστό εκκλησιαστικό site να ετοιμάζεται να καταθέσει μήνυση.

Σε δικαστικές περιπέτειες μπαίνουν όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης και οι «Ράδιο Αρβύλα», μετά από μήνυση εκκλησιαστικού site, αναφορικά με το βίντεο στο οποίο σατίριζαν τη Θεία Κοινωνία και τους πιστούς που αψηφούν τον κορψνοϊό και κοινωνούν. Πιο συγκεκριμένα, η παρέα του Ράδιο Αρβύλα σατίρισαν τους πιστούς που πηγαίνουν να λάβουν τη Θεία Κοινωνία, ενώ είναι άρρωστοι, χωρίς να φοβούνται μην κολλήσουν.

Στο βίντεο, το οποίο δεν υπάρχει πλέον στο YouTube, πιστοί βρίσκονται σε σειρά μέσα στο ναό και ενώ βήχουν ο ιερέας τους κοινωνεί κανονικά. Όταν φτάνει η σειρά του Αντώνη Κανάκη για να λάβει τη Θεία Κοινωνία ρωτάει τον παπά: «Πάτερ σίγουρα;» και εκείνος με σιγουριά του απαντά «ναι». Τρεις μέρες αργότερα ο Κανάκης εμφανίζεται άρρωστος και με βήχα στο κρεβάτι. Ο ίδιος μιλάει στο Θεό και του λέει: «Αχ Θεέ μου γιατί με εγκατέλειψες;».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, «Ευτυχείτε» εκκλησιαστικό site, κατέθεσε μήνυση στην τηλεοπτική παρέα, λόγω αυτού του βίντεο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία, ο νομικός εκπρόσωπος του site, Ανδρέας Καραγιάννης είπε: «Κοροϊδεύουν τη Θεία Κοινωνία και τους πιστούς. Μια διακωμώδηση χυδαίας αισθητικής. Πρόκειται για ακραίας μορφής συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνει. Εμείς θέλουμε να “πέσει” το βίντεο νόμιμα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.