ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αθανάσιος Μαρτίνος: Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (φώτο)

Αθανάσιος Μαρτίνος: Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο (φώτο)

Την έδρα του Οικουμενικού Πατριαρχείου επισκέφθηκε ο Αθανάσιος Μαρτίνος, ο οποίος είχε συνεργασία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο πλαίσιο της σχεδιαζόμενης ανακαινίσεως του κτηρίου της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, η οποία εδρεύει στους χώρους της Ι.Μονής Αγίας Τριάδος.

Την δαπάνη για τα έργα ανακαινίσεως ανέλαβε ο κ.Μαρτίνος, ο οποίος είχε ενημερώσει τον κ. Βαρθολομαίο για την απόφασή του αυτή κατά τη διάρκεια της συναντήσεώς τους τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Παραλλήλως, αναλαμβάνει την ανακαίνιση της Αστικής Σχολής Γαλατά αλλά και του Ι.Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Τένεδο.

Κατά τη συνάντησή του με τον Παναγιώτατο ο κ.Μαρτίνος συνοδευόταν από τον στενό συνεργάτη του, Δρ.Γρηγόριο Πενέλη, και τους εκπροσώπους της εταιρείας που αναλαμβάνει την ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Χάλκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.