Μάλλον για μην μας ματιάσει μας «έφτυσε» ο Τραμπ...

Προαστιακός: Aπο την Τρίτη σε λειτουργεία τα δρομολόγια που είχαν ανασταλεί λόγω εργασιών

Προαστιακός: Aπο την Τρίτη σε λειτουργεία τα δρομολόγια που είχαν ανασταλεί λόγω εργασιών

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Επανέρχονται κανονικά από αύριο Τρίτη 14/12 τα δρομολόγια του Προαστιακού στα τμήματα Αεροδρόμιο – Πειραιάς – Αεροδρόμιο, Αεροδρόμιο – Λιόσια – Αεροδρόμιο και Κορωπί – Λιόσια – Κορωπί, τα οποία είχαν ανασταλεί λόγω εργασιών υποδομής, σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ.

Επίσης, η εταιρεία κάνει γνωστό ότι διακόπτονται οι λεωφορειακές συνδέσεις Άνω Λιόσια – Νερατζιώτισσα και ΣΚΑ – Νερατζιώτισσα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.