ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δείτε αναλυτικά σε ποια δρομολόγια θα γίνουν αλλαγές (φώτο)

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Δείτε αναλυτικά σε ποια δρομολόγια θα γίνουν αλλαγές (φώτο)

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανακοίνωσε πως πραγματοποιηθούν αλλαγές σε ορισμένα τοπικά δρομολόγια των τρένων παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς λόγω μειωμένης επιβατικής κίνησης.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, όπως κάθε χρόνο, παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αναστέλλεται η κυκλοφορία ορισμένων τοπικών δρομολογίων του δικτύου καθώς και των προαστιακών γραμμών, λόγω της μειωμένης επιβατικής κίνησης που παρατηρείται σε συγκεκριμένες διαδρομές.

Οι επιβάτες ωστόσο που επρόκειτο να ταξιδέψουν το χρονικό διάστημα αυτό και έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια από φυσικά σημεία πώλησης, δικαιούνται επιστροφής του αντιτίμου των εισιτηρίων, είτε σε μετρητά, είτε με τη μορφή «κουπονιού ταξιδιού».

Για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει τα εισιτήρια τους μέσω διαδικτύου, η επιστροφή του αντιτίμου γίνεται απευθείας στην πιστωτική τους κάρτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι, Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για την περίοδο των εορτών προχώρησε στην αύξηση των δρομολογίων της στην διαδρομή Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών της, ενώ αύξησε σημαντικά τις προσφερόμενες θέσεις και στις υπόλοιπες αμαξοστοιχίες που κινούνται στο συγκεκριμένο δίκτυο.





ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.