
Ταλαιπωρία περιμένει όσους έχουν επιλέξει τα ταξιδέψουν με τη Lufthansa. Οι εργαζόμενοι είναι έτοιμοι για απεργιακές κινητοποιήσεις.
Το συνδικάτο που εκπροσωπεί τα πληρώματα καμπίνας της Lufthansa ανακοίνωσε απόψε ότι οι συνομιλίες με τη διεύθυνση της εταιρείας κατέρρευσαν και τα μέλη του μπορεί να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις ανά πάσα στιγμή. Οι εργαζόμενοι πάντως δεν προτίθενται να υποβάλουν σε ταλαιπωρία τους επιβάτες κατά τη διάρκεια των διακοπών των Χριστουγέννων.
«Μολονότι συμφωνήσαμε να μην αποκαλύψουμε το περιεχόμενο αυτών των συνομιλιών, δυστυχώς πρέπει να πούμε ότι δεν βρέθηκε λύση (…) και επομένως αποτύχαμε», ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του συνδικάτου Ufo, Νικολάι Μπάουμπλις.
Ο εκπρόσωπος προειδοποίησε ότι θα γίνει απεργία, χωρίς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκηρυχθεί ακόμη και για αύριο Δευτέρα, αλλά πρόσθεσε: «Το μόνο πράγμα που μπορούμε να αποκαλύψουμε στους επιβάτες μας είναι ότι θα εξαιρέσουμε (σ.σ. από τις κινητοποιήσεις) τις διακοπές των Χριστουγέννων και συγκεκριμένα τις 24, 25 και 26 Δεκεμβρίου».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.