ΗΠΑ: Συνελήφθη επιβάτης αεροπλάνου που άνοιξε την πόρτα και έκανε… τσουλήθρα στην έξοδο κινδύνου (φώτο-βίντεο)

Το Boeing 737, βρισκόταν στον διάδρομο για απογείωση όταν ο επιβάτης βγήκε από το αεροσκάφος

ΗΠΑ: Συνελήφθη επιβάτης αεροπλάνου που άνοιξε την πόρτα και έκανε… τσουλήθρα στην έξοδο κινδύνου (φώτο-βίντεο)

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται ένας επιβάτης αεροπλάνου στις ΗΠΑ, καθώς άνοιξε την έξοδο κινδύνου ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν σε διαδικασία απογείωσης.

Το περιστατικό στην πτήση 1714 της Delta σημειώθηκε το Σάββατο γύρω στις 10:40 π.μ. τοπική ώρα, ενώ το αεροπλάνο βρισκόταν ακινητοποιημένο στο διεθνές αεροδρόμιο του Λος Άντζελες, σύμφωνα με την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας.

Το Boeing 737, βρισκόταν στον διάδρομο για απογείωση όταν ο επιβάτης βγήκε από το αεροσκάφος αφού ενεργοποίησε την ολίσθηση της εξόδου κινδύνου, ανέφερε η FAA.

Σύμφωνα με το CNN, ο επιβάτης αρχικά κρατήθηκε από το προσωπικό της Delta προτού συλληφθεί από τις τοπικές Αρχές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι πελάτες μεταφέρθηκαν σε ένα άλλο αεροσκάφος και ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και την καθυστέρηση στα ταξιδιωτικά τους σχέδια», ανέφερε η FAA.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.