ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πτήση της Olympic Air δεν κατάφερε να προσγειωθεί στα Ιωάννινα λόγω κακοκαιρίας – Επέστρεψε στην Αθήνα

Πτήση της Olympic Air δεν κατάφερε να προσγειωθεί στα Ιωάννινα λόγω κακοκαιρίας – Επέστρεψε στην Αθήνα

Σε εξέλιξη από το βράδυ της Πέμπτης η κακοκαιρία σε όλη τη χώρα, με έντονες βροχοπτώσεις σε όλη τη χώρα.

Το βράδυ της Πέμπτης, πτήση της Olympic Air, με προορισμό τα Ιωάννινα, δεν κατάφερε να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων εξαιτίας της κακοκαιρίας. Σύμφωνα με το epirusgate, η βροχή και οι άνεμοι κατέστησαν αδύνατο στο αεροπλάνο να προσγειωθεί.

Το αεροπλάνο αναγκάστηκε έτσι να επιστρέψει στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το βράδυ της Πέμπτης. Ισχυρές καταιγίδες έπληξαν τα Ιωάννινα λίγο πριν τις εννέα το βράδυ της Πέμπτης.

Στο σκοτάδι τα Ιωάννινα εξαιτίας της κακοκαιρίας

Μεγάλο μέρος της ηπειρωτικής πρωτεύουσας έχει βυθιστεί στο σκοτάδι. Σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, η οποία βρίσκεται σε ετοιμότητα, κεραυνοί έπληξαν τα καλώδια της ΔΕΗ, συνεργεία της οποίας εργάζονται πυρετωδώς για να αντιμετωπίσουν την εκτεταμένη βλάβη. Το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής έχει δεχθεί δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμό ανθρώπων από ανελκυστήρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες ώρες η κακοκαιρία «σαρώνει» το Βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Χαρακτηριστικό είναι ότι έως τις 16:00 συνολικά έπεσαν 12.000 κεραυνοί, εκ των οποίων 4.000 εντός της Ελληνικής επικράτειας. Πρόκειται για ένα μέτωπο που ήρθε από Δυτικά και ξεκινούσε από τη Μάλτα, έφτανε μέχρι τα σύνορα βόρεια της Αλβανίας συνολικού μήκους 500 μιλίων, με έντονη ηλεκτρική δραστηριότητα και θυελλώδεις ανέμους με βροχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.