Αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι: 4 λεπτά μικρότερη η νύχτα και 4 λεπτά μεγαλύτερη η μέρα, ήδη!

Κρήτη: Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι λόγω επιβάτη – Χρήζει άμεσα ιατρικής φροντίδας

Κρήτη: Πλοίο επέστρεψε στο λιμάνι λόγω επιβάτη – Χρήζει άμεσα ιατρικής φροντίδας

Ταλαιπωρία σημειώθηκε για τους επιβάτες ενός πλοίου το οποίο μόλις είχε προλάβει να αποπλεύσει από το λιμάνι του Ηρακλείου και επέστρεψε ξανά πίσω.

​Ο λόγος για το πλοίο Festos Palace των Μινωικών Γραμμών το οποίο αναχώρησε στις 10 από το λιμάνι με προορισμό τον Πειραιά, στο πλαίσιο ημερήσιου δρομολογίου.

Εξαιτίας όμως επιβάτη (γιατρός ο ίδιος) που χρήζει άμεσης ιατρικής φροντίδας, ο καπετάνιος του πλοίου ενημέρωσε το Λιμεναρχείο ότι επιστρέφει στο λιμάνι προκειμένου να αποβιβαστεί ο ασθενής που παρουσιάζει οφθαλμολογικό πρόβλημα και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Το πλοίο, αμέσως μετά την αποβίβαση του επιβάτη, αναχώρησε ξανά για το λιμάνι του Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.