ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η TUI ακύρωσε την Κέρκυρα και άλλα τέσσερα ελληνικά νησιά έως τα μέσα Ιουνίου

Η TUI ακύρωσε την Κέρκυρα και άλλα τέσσερα ελληνικά νησιά έως τα μέσα Ιουνίου

Η απόφαση της βρετανικής κυβέρνησης να διατηρήσει την Ελλάδα στην πορτοκαλί ζώνη τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αναθεώρηση του βρετανικού ταξιδιωτικού υγειονομικού χάρτη, προκαλεί συνεχώς αναταράξεις στην τουριστική οικονομία.

Χθες, η TUI ανακοίνωσε νέες ακυρώσεις κλεισμένων πακέτων και πτήσεων για τα ελληνικά νησιά, μεταξύ των οποίων και για την Κέρκυρα ακυρώνοντας όλα της τα ταξιδιωτικά πακέτα από τη Μ. Βρετανία.

Πρόκειται για πακέτα που αφορούσαν πέντε ελληνικά νησιά μετά από την ακύρωση εδώ και 10 ημέρες άλλων ελληνικών νησιών (η εταιρία, παρά το «πορτοκαλί», είχε διατηρήσει τις πτήσεις στα πέντε αυτά νησιά με την προσδοκία της εισόδου τους στην πράσινη ζώνη). Η ακύρωση αφορά την Κρήτη, την Κεφαλονιά, τη Σαντορίνη, τη Σκιάθο και την Κέρκυρα.

Προ ημερών η TUI UK ακύρωσε όλα τα πακέτα της σε Κρήτη, Χαλκιδική, Κεφαλονιά, Πρέβεζα, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Θάσο και Ζάκυνθο εξαιτίας των επιδημιολογικών δεδομένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, υπήρχαν ελπίδες πως τα ισπανικά και τα ελληνικά νησιά θα μπουν στην πράσινη λίστα στην τελευταία αυτή αναθεώρηση, κάτι όμως που δεν συνέβη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.