ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Αεροπλάνο φαίνεται να έχει «σταματήσει στον αέρα» κατά την διάρκεια πτήσης (βίντεο)

Πολλοί αναρωτιούνται αν πρόκειται για πραγματικότητα ή οπτική ψευδαίσθηση

Αεροπλάνο φαίνεται να έχει «σταματήσει στον αέρα» κατά την διάρκεια πτήσης (βίντεο)

Βίντεο που δείχνει ένα αεροπλάνο να έχει «σταματήσει στον αέρα» έχει κατακλύσει το διαδίκτυο με αρκετούς χρήστες να αναρωτιούνται αν πρόκειται για πραγματικότητα ή αν το βίντεο αποτελεί οπτική ψευδαίσθηση.

Στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, συχνά κατακλυζόμαστε από ταξιδιωτικά βίντεο που προκαλούν ένα μείγμα περιέργειας και έκπληξης.

Ωστόσο, ορισμένα βίντεο ξεπερνούν την τυπική έμπνευση για διακοπές και μας αφήνουν σε πλήρη απορία, προκαλώντας ερωτήσεις και συζητήσεις που μας κάνουν να αμφισβητούμε τους νόμους της φυσικής.

Το βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε στο Reddit ένας επιβάτης αεροπλάνου κατέγραψε ένα άλλο αεροσκάφος να φαίνεται ακινητοποιημένο στον αέρα.

Αυτή η παράξενη οπτική ανωμαλία οδήγησε ορισμένους χρήστες να αναρωτηθούν αν όντως «ζούμε στο Matrix».

Το βίντεο έχει σίγουρα προκαλέσει αρκετό θόρυβο στο διαδίκτυο, με τους Redditors να συρρέουν στην ενότητα σχολίων για να εκφράσουν την απορία τους.

Ένα άτομο μοιράστηκε μια σχετική εμπειρία, λέγοντας: «Το βίωσα αυτό σε ένα αυτοκίνητο γεμάτο κόσμο. Και χαίρομαι τόσο πολύ που το είδαν όλοι οι άλλοι».

Ενώ ορισμένοι ασπάστηκαν την ιδέα μιας πραγματικής δυσλειτουργίας του «Matrix», άλλοι προσέφεραν πιο αληθοφανείς εξηγήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα άτομο ισχυρίστηκε ότι ένας ισχυρός αντίθετος άνεμος, σε συνδυασμό με μια χαμηλή ενδεικνυόμενη ταχύτητα αέρα, θα μπορούσε να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι ένα αεροπλάνο αιωρείται στον ουρανό λόγω της προοπτικής του θεατή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.