ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αεροπλάνο της Lufthansa πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Ρόδο

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αναγκαστικής προσγείωσης του αεροσκάφους

Αεροπλάνο της Lufthansa πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Ρόδο

Ένα αεροπλάνο της Lufthansa που εκτελούσε πτήση μεταξύ Φρανκφούρτης και Ντουμπάι δήλωσε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στην Ρόδο.

Σύμφωνα με τη dimokratiki.gr, αρχικά επρόκειτο να κατευθυνθεί στο αεροδρόμια του Νταλαμάν της Τουρκίας, το αεροπλάνο της Lufthansa έκανε στροφή προς τη Ρόδο και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αναγκαστικής προσγείωσης του αεροσκάφους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.