ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αεροπορική εταιρεία φέρεται να σέρβιρε εισαγόμενη… σκυλοτροφή με μπάμιες στους επιβάτες (φώτο)

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν ότι αυτό σίγουρα πρέπει να είναι λάθος μετάφραση

Αεροπορική εταιρεία φέρεται να σέρβιρε εισαγόμενη… σκυλοτροφή με μπάμιες στους επιβάτες (φώτο)

Μια αεροπορική εταιρεία φαίνεται να έχει πάει ένα βήμα παραπέρα το φαγητό κατά τη διάρκεια των πτήσεων, καθώς φέρεται να σέρβιρε εισαγόμενη… σκυλοτροφή με μπάμιες ως ένα από τα ορεκτικά.

Ένας επιβάτης σε πτήση της China Eastern Airlines μοιράστηκε μια εικόνα του μενού φαγητού της business class και επέστησε την προσοχή σε ένα στοιχείο του καταλόγου συγκεκριμένα.

Πολλοί χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν ότι αυτό σίγουρα πρέπει να είναι λάθος μετάφραση.

Πάντως η ιδέα μιας αεροπορικής εταιρείας να σερβίρει φαγητό σκύλου στους επιβάτες φαίνεται τραβηγμένη, ακόμη και για τα πιο τολμηρά γαστρονομικά πρότυπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για μια viral στιγμή που αναδεικνύει τις πιθανές παγίδες της μετάφρασης και τη σημασία της πολιτισμικής ευαισθησίας στις παγκόσμιες υπηρεσίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.