ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυξημένη η κίνηση στα ρεύματα εισόδου για την Αθήνα – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Πυκνή κυκλοφορία κοντά σε σταθμούς διοδίων

Αυξημένη η κίνηση στα ρεύματα εισόδου για την Αθήνα – Ταλαιπωρία για τους οδηγούς

Κατά τόπους αυξημένη κίνηση στα ρεύματα εισόδου προς την Αθήνα έχουν να αντιμετωπίσουν οι οδηγοί που επιστρέφουν στην Αθήνα από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Από το μεσημέρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες της Κυριακής αυξημένη ήταν η κίνηση στην Αθηνών Κορίνθου, ειδικά στην Κακιά Σκάλα και στην αρχαία Κόρινθο.

Αυξημένη ήταν η κίνηση και στην Αθηνών Λαμίας, ειδικά στο ύψος της Υλίκης. Παρόμοια η κατάσταση και στα διόδια των Αφιδνών και στο ύψος της Κηφισιάς, πάντα στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από τις 16:00 έως τις 23:00 απαγορεύεται και η κυκλοφορία όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων στο ρεύμα εισόδου των εθνικών οδών, για τη διευκόλυνση των εκδρομέων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.