ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου λόγω εργασιών

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της Θεσσαλονίκης-Καλοχωρίου λόγω εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχουν προγραμματιστεί και θα εφαρμόζονται από σήμερα, Σάββατο 2 Δεκεμβρίου και για το διάστημα μιας εβδομάδας στην Επαρχιακή οδό 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου κοντά στη συμβολή της με την Εσωτερική Περιφερειακή οδό.

Καθώς θα εκτελούνται εργασίες αντικατάστασης υπόγειου αγωγού μεταφοράς καυσίμου από την εταιρεία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.

Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία στη Θεσσαλονίκη

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης δεν θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Επαρχιακή οδό 1 Θεσσαλονίκης – Καλοχωρίου, από το ύψος της συμβολής της με την Εσωτερική Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης έως το ύψος της συμβολής της με την πρώτη(προς ανατολικά) κάθετη σε αυτήν ανώνυμη οδό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση από Καλοχώρι προς την οδό 26ης Οκτωβρίου και αντίστροφα θα διεξάγεται μέσω κατάλληλης πληροφοριακής σήμανσης δια μέσου της Εσωτερικής Περιφερειακής οδού, του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, της οδού 26 ης Οκτωβρίου, της οδού Δημοσθένους και των γύρω δρόμων της περιοχής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.