ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

EasyJet: Τα γενέθλιά του γιόρταζε ο 23χρονος που «ερωτοτροπούσε» μέσα σε τουαλέτα αεροπλάνου (βίντεο)

Οι επιβάτες αποθέωσαν το ζευγάρι - «Το πλήρωμα δεν έπρεπε να είχε ανοίξει την πόρτα»

EasyJet: Τα γενέθλιά του γιόρταζε ο 23χρονος που «ερωτοτροπούσε» μέσα σε τουαλέτα αεροπλάνου (βίντεο)

Στο «φως» της δημοσιότητας έρχονται νέες πληροφορίες για το ζευγάρι που ήρθε σε σεξουαλική επαφή σε πτήση της EasyJet από το Λούτον προς την Ίμπιζα, καθώς ο 23χρονος Πιρς Σόγιερ εκείνη την ημέρα γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Παράλληλα, σύμφωνα με τη μητέρα του, ο νεαρός είχε μόλις γνωρίσει τη γυναίκα στο αεροδρόμιο από το οποίο αναχώρησε για την Ίμπιζα.

Κατά το δημοσίευμα, μάλιστα, το ζευγάρι, το οποίο αποκάλυψαν μέλη του πληρώματος, αποθεώθηκε από επιβάτες όταν βγήκε από την τουαλέτα.

Η μητέρα του 23χρονου μίλησε στη Sun και δήλωσε σοκαρισμένη από το «ντροπιαστικό» βίντεο. Όπως είπε, ωστόσο, αν και δεν είναι κάτι που θέλει να δει μια μητέρα, η ίδια πιστεύει ότι το ζευγάρι δεν έκανε κάτι κακό και υποστηρίζει ότι το πλήρωμα του αεροπλάνου «δεν έπρεπε να είχε ανοίξει την πόρτα».

Όπως είπε η μητέρα του 23χρονου, ο Πιρς ταξίδεψε με φίλους του στην Ίμπιζα την περασμένη Παρασκευή για να γιορτάσει τα γενέθλιά του.

«Είναι μόνος του και μαζί με τους φίλους του περνούσαν καλά στο αεροδρόμιο» στο οποίο γνώρισε την μέχρι τότε άγνωστη σε αυτόν γυναίκα, συμπλήρωσε η μητέρα του νεαρού Βρετανού.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της EasyJet που μίλησε στην Daily Mail «με την άφιξη της πτήσης από Λούτον στην Ίμπιζα στις 8 Σεπτεμβρίου επενέβησαν αστυνομικοί λόγω της συμπεριφοράς δύο εκ των επιβατών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως υπενθυμίζει τέλος η βρετανική εφημερίδα, βάσει του άρθρου 71 του νόμου του 2004 για σεξουαλικά αδικήματα (Sexual Offences Act 2004), είναι παράνομο να κάνει κάποιος σεξ σε τουαλέτα στην οποία έχει πρόσβαση το κοινό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.