ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έλληνας πρέσβης στη Βουδαπέστη για την 21ωρη ταλαιπωρία των 100 Ελλήνων – «Τέλος καλό όλα καλά»

«Αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά της αεροπορικής εταιρείας» είπε

Έλληνας πρέσβης στη Βουδαπέστη για την 21ωρη ταλαιπωρία των 100 Ελλήνων – «Τέλος καλό όλα καλά»

Ταλαιπωρία τέλος για τους 100 Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί από νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, καθώς επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής στις 15:30 ώρα Ελλάδος.

Ο Έλληνας πρέσβης στη Βουδαπέστη, Μανώλης Αποστολάκης είπε πως όλοι οι Έλληνες έχουν ήδη αποχωρήσει με προορισμό την Αθήνα και είναι ασφαλείς.

Από την χαρά τους μάλιστα, κατά την αποχώρησή τους, χειροκροτούσαν επί 5 λεπτά για τις πραγματικά μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από πλευράς της Ελληνικής πρεσβείας που έβαλε τέλος στην ταλαιπωρία τους.

Οι 100 Έλληνες περίμεναν στο αεροδρόμιο από τις 6.30 το πρωί και μετά από 21 ώρες καθυστέρησης, έχοντας εγκλωβιστεί στο αεροδρόμιο της Βουδαπέστης, επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο και ξεκίνησαν το ταξίδι της επιστροφής στις 15:30 ώρα Ελλάδος.

«Αντιεπαγγελματική η συμπεριφορά της αεροπορικής εταιρείας»

Ο Μ.Αποστολάκης, είπε πως η ταλαιπωρία των Ελλήνων επιβατών ξεκίνησε λόγω της αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς ιδιωτικής αεροπορικής εταιρείας. Με τη συνδρομή της ελληνικής πρεσβείας, προσφέρθηκε στον κόσμο από ένα γεύμα και μετά από πολύ πίεση στους ανθρώπους του αεροδρομίου και τις τοπικές Αρχές, ήρθε ένα αεροπλάνο από το Πόρτο για να τους μεταφέρει ασφαλείς πίσω στην πατρίδα για τα Χριστούγεννα. «Τέλος καλό, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας πρέσβης στην Βουδαπέστη.

Να σημειωθεί ότι η πτήση τους ήταν προγραμματισμένη για χθες, Σάββατο, το απόγευμα (στις 18:25), με τη Ryanair, αλλά ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή, με αποτέλεσμα οι ταξιδιώτες να παραμείνουν επί 21 ώρες στο αεροδρόμιο.

Μάλιστα, δεν υπήρξε καν μέριμνα ώστε να μεταφερθούν σε κάποιο ξενοδοχείο, για να ξεκουραστούν.

Λίγο μετά τη 1 σήμερα το μεσημέρι, δίπλα στους εγκλωβισμένους βρέθηκε ο Έλληνας πρέσβης στην ουγγρική πρωτεύουσα, ο οποίος συζήτησε μαζί τους το μέγα πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.

Βουδαπέστη: Οργισμένοι οι ταξιδιώτες

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση από την εταιρεία, ήμασταν παρατημένοι. Ούτε ένα κομμάτι ψωμί δεν μας έδωσαν για να φάμε, μείναμε νηστικοί όλο το βράδυ», ανέφερε νωρίτερα ένας νεαρός.

«Όλες οι πτήσεις, ακόμη και με τη συγκεκριμένη εταιρεία, έχουν φύγει, αλλά εμείς μένουμε εδώ. Μας είπαν ότι πιθανώς να φύγουμε σήμερα το μεσημέρι στις 14:00, αλλά αυτό μας είπαν και στη 01:00 τα ξημερώματα και στις 03:00», είχαν πει στην τηλεόραση του Alpha δύο κοπέλες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Νερό μάς έφεραν ύστερα από τέσσερις-πέντε ώρες. Μιλήσαμε με το προξενείο και περιμένουμε τον πρέσβη μαζί με ένα κλιμάκιο να έλθουν εδώ, ώστε να κοιτάξουν αν μπορέσουν να διαλευκάνουν την υπόθεση», πρόσθεσαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.