ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου: Δείτε σε ποιους δρόμους υπάρχει αυξημένη κίνηση (χάρτης) (upd)

Μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 51.495 οχήματα επέστεψαν στην Αττική

Επιστρέφουν οι εκδρομείς του τριημέρου: Δείτε σε ποιους δρόμους υπάρχει αυξημένη κίνηση (χάρτης) (upd)

(Ανανέωση από αρχικό κείμενο 19:35)Από το πρωί έχει ξεκινήσει η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, με την κίνηση που καταγράφεται αυτή την ώρα να είναι αρκετά αυξημένη.

Καθυστερήσεις παρατηρούνται στην εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου από τα Ίσθμια έως τους Αγίους Θεοδώρους και από Κινέτα έως τη Νέα Πέραμο.

Παράλληλα με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας από τον Αυλώνα έως και τον Άγιο Στέφανο.

Δείτε στον χάρτη την κίνηση Αθηνών-Κορίνθου λίγο μετά τις 20.00 ethniki-kinisi

Δείτε στον χάρτη την κίνηση Αθηνών-Λαμίας ethniki-kinisi1

Μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 51.495 οχήματα επέστεψαν στην Αττική

Σύμφωνα με τα νεότερα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ, από τις 6 το πρωί σήμερα μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 51.495 οχήματα έχουν επιστρέψει στην Αττική.

Συγκεκριμένα, 22.965 αυτοκίνητα μέσω της Αθηνών-Λαμίας και 28.530 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα πέρσι είχαν επιστρέψει στην Αττική σχεδόν 20.000 οχήματα παραπάνω. Ειδικότερα είχαν επιστρέψει 71.140 οχήματα (29.800 από Αθηνών-Λαμίας και 41.340 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου).

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της Χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, σημειώνεται ότι για το ρεύμα εισόδου ισχύει έως τις 21:00 απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.