ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Φοβάστε το αεροπλάνο; – Δείτε ποια είναι η καλύτερη θέση για να κάτσετε

Έχουν άγχος για τις αναταράξεις στον αέρα ή για την αίσθηση ότι το αεροπλάνο στρίβει λίγο μετά την απογείωση ή πριν την προσγείωση

Φοβάστε το αεροπλάνο; – Δείτε ποια είναι η καλύτερη θέση για να κάτσετε

Αν ανήκετε σε εκείνους που φοβούνται τις πτήσεις, θα πρέπει να μάθετε πως υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες θέσεις μέσα στο αεροπλάνο που θα σας βοηθήσουν να κάνετε ένα πιο… χαλαρό ταξίδι.

Πολλοί επιβάτες, λοιπόν, που φοβούνται τις πτήσεις έχουν άγχος για τις αναταράξεις στον αέρα ή για την αίσθηση ότι το αεροπλάνο στρίβει λίγο μετά την απογείωση ή πριν από την προσγείωση.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα κάθισμα στο μεσαίο διάδρομο πάνω από το φτερό μπορεί να δίνει την αίσθηση ότι πιο σταθερό, ειδικά κατά τη διάρκεια των στροφών.

«Υπάρχει μια έντονη συζήτηση γύρω από το αν υπάρχει πραγματικά μεγάλη διαφορά μεταξύ του μπροστινού και του πίσω μέρους του αεροσκάφους», λέει στο Conte Nast Traveler ο Paul Tizzard, προπονητής φόβου πτήσης με την LoveFly.

«Κάποιοι θεωρούν ότι είναι τεράστια, άλλοι λένε ότι είναι οριακή. Πραγματικά μιλώντας, το σημείο ισορροπίας βρίσκεται πάνω από τα φτερά ή ίσως ελαφρώς μπροστά. Αυτό θεωρείται το “καλύτερο σημείο” από πολλούς”».

Αν αισθάνεστε αγχωμένοι, μπορείτε, επίσης, να σκεφτείτε να επιλέξετε μια θέση με θέα στο μέρος όπου συχνά δραστηριοποιούνται οι αεροσυνοδοί.

Όταν πέφτετε σε κενά αέρος, μπορεί να είναι ανακουφιστικό να βλέπετε το πλήρωμα καμπίνας να χαμογελάει, να μιλάει και να ασχολείται με τη δουλειά του.

Μπορείτε, επίσης, να ενημερώσετε τους αεροσυνοδούς ότι είστε νευρικός επιβάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι πιθανό να έρθουν και να σας ελέγξουν κατά τη διάρκεια της πτήσης ή κατά τη διάρκεια αναταράξεων για να σας καθησυχάσουν, οπότε ένα κάθισμα στο διάδρομο μπορεί να διευκολύνει αυτές τις αλληλεπιδράσεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.