ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: Ακυρώνονται οι αυριανές πρωινές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω των καιρικών συνθηκών

Τουλάχιστον 150 αναχωρήσεις και 160 αφίξεις θα επηρεαστούν

Γερμανία: Ακυρώνονται οι αυριανές πρωινές πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο του Μονάχου λόγω των καιρικών συνθηκών

Το αεροδρόμιο του Μονάχου ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (4/12), ότι ακυρώνονται όλες τις εισερχόμενες και εξερχόμενες πτήσεις για αύριο Τρίτη (5/12) έως και τις 12 το μεσημέρι τοπική ώρα, (14:00 ώρα Ελλάδας) λόγω καιρικής πρόβλεψης για πτώση χιονόνερου κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Τουλάχιστον 150 αναχωρήσεις και 160 αφίξεις θα επηρεαστούν, τόνισε η διοίκηση του αεροδρομίου.

Οι πτήσεις πρόκειται να επαναληφθούν το απόγευμα, αλλά αναμένονται περιορισμοί στην κυκλοφορία.

Εγκλωβισμένοι και Έλληνες στο αεροδρόμιο του Μονάχου

Σε ύψος-ρεκόρ για τον μήνα Δεκέμβριο έφθασε το χιόνι στο Μόναχο, προκαλώντας εκτεταμένα προβλήματα στις αεροπορικές, οδικές και σιδηροδρομικές συγκοινωνίες.

Υπενθυμίζεται ότι πάνω από 760 πτήσεις ακυρώθηκαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου το Σάββατο λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης, η οποία έχει χτυπήσει μεγάλο μέρος της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα τεράστιος αριθμός ταξιδιωτών έμεινε αποκλεισμένος στον κεντρικό σταθμό του Μονάχου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.