ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γερμανία: Σφοδρή χιονοθύελλα στο Μόναχο – Ακυρώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις (βίντεο)

Χιλιάδες εγκλωβισμένοι επιβάτες και σε σταθμούς τρένων

Γερμανία: Σφοδρή χιονοθύελλα στο Μόναχο – Ακυρώθηκαν εκατοντάδες πτήσεις (βίντεο)

Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν από και προς το αεροδρόμιο του Μονάχου, λόγω σφοδρής χιονοθύελλας, με αποτέλεσμα χιλιάδες επιβάτες να παραμένουν εγκλωβισμένοι στους τερματικούς σταθμούς.

Το αεροδρόμιο θάφτηκε κυριολεκτικά στο χιόνι και δεν θα λειτουργήσει μέχρι και το πρωί της Κυριακής.

Την ίδια ώρα, έντονη κακοκαιρία πλήττει επίσης την Αυστρία, την Ελβετία και την Τσεχία.

Επίσης αεροδρόμια στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένης της ελβετικής οικονομικής πρωτεύουσας, της Ζυρίχης, ανακοίνωσαν καθυστερήσεις και ακυρώσεις λόγω καιρικών συνθηκών.

Την ίδια στιγμή σταμάτησαν και τα τρένα από και προς τον κεντρικό σταθμό του Μονάχου, όπως ανακοίνωσε ο εθνικός σιδηρόδρομος της Γερμανίας, συμβουλεύοντας τους επιβάτες να καθυστερήσουν ή να αλλάξουν τη διαδρομή τους.

Το πρακτορείο ειδήσεων dpa μετέδωσε ότι ορισμένοι επιβάτες στο Μόναχο και στην κοντινή πόλη Ουλμ πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής σε τρένα λόγω της στάσης.

Στο Μόναχο, δεν λειτουργούσαν λεωφορεία ή τραμ από το απόγευμα του Σαββάτου, ανακοίνωσε η τοπική αρχή διέλευσης. Ορισμένες γραμμές του μετρό και των περιφερειακών τρένων επηρεάστηκαν επίσης από τις καιρικές συνθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.