ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η είσοδος της Αττικής Οδού που θα παραμείνει κλειστή σήμερα το βράδυ λόγω εργασιών

Οι εναλλακτικές διαδρομές που μπορούν να επιλέξουν οι οδηγοί

Η είσοδος της Αττικής Οδού που θα παραμείνει κλειστή σήμερα το βράδυ λόγω εργασιών

Από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (5/2) μέχρι τις 6:00 το πρωί της Τρίτης (6/2), λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος κλειστή θα παραμείνει η είσοδος της Αττικής Οδού από Μαρκόπουλο (κόμβος 20) προς Αεροδρόμιο και Ελευσίνα, καθώς και o συνδετήριος κλάδος από Κορωπί προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών στην Αττική Οδό, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:

– Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό το Αεροδρόμιο, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ.Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου – Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά και θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο.

– Οι διερχόμενοι από Μαρκόπουλο με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν προς «Αθήνα χωρίς διόδια» μέσω της Λ.Μαρκοπούλου μέχρι τη διασταύρωση με τη Λ. Κορωπίου – Αεροδρομίου, όπου θα στρίψουν δεξιά, θα κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, θα εξέλθουν στην έξοδο του κόμβου Κ1 προς «Τοπικές Οδούς» όπου στη συνέχεια θα αναστρέψουν «προς Αθήνα» και θα επανεισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

– Οι διερχόμενοι από Κορωπί με προορισμό την Ελευσίνα, μπορούν να κινηθούν ευθεία προς Αεροδρόμιο, να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο του κόμβου Κ1 προς «Τοπικές Οδούς», όπου στη συνέχεια θα αναστρέψουν «προς Αθήνα» και θα επανεισέλθουν στην Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.