ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η εντυπωσιακή «πιρουέτα» του World Champion Jet και το «αντίο» στη Σύρο (βίντεο)

Το World Champion Jet ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών

Η εντυπωσιακή «πιρουέτα» του World Champion Jet και το «αντίο» στη Σύρο (βίντεο)

Το World Champion Jet αποχαιρέτησε το νησί της Σύρου, ολοκλήρωσε για ακόμα μια χρονιά τα θερινά του δρομολόγια με απόλυτη επιτυχία.

Μετά από αρκετούς μήνες καθημερινής παρουσίας το υπερσύγχρονο ταχύπλοο ολοκλήρωσε ένα μεγάλο κύκλο ταξιδιών, για χιλιάδες ταξιδιώτες.

Το ταχύπλοο για ακόμα μια χρονιά απέσπασε θετικά σχόλια και κέρδισε νησιώτες και τουρίστες οι οποίοι το προτίμησαν για τις μετακινήσεις τους. Τόσο η ταχύτητα και η πολυτέλεια όσο και η εξυπηρέτηση του πληρώματος, κέρδισαν τους πάντες.

Ο πλοιοκτήτης Μάριος Ηλιόπουλος ήταν αυτός που έδωσε άλλο αέρα με την ταχύτητα και την ποιότητα των ταχυπλόων του μετά από αρκετά χρόνια αδράνειας στην ακτοπλοϊκή γραμμή της Σύρου και αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα στην ανάπτυξη της τουριστικής κίνησης της Σύρου.

Η αποχώρηση του World Champion Jet φέρνει αλλαγές στα δρομολόγια της Sea Jets, τα οποία θα συνεχίσουν να εκτελούνται τουλάχιστον για όλο τον Οκτώβριο με το Champion Jet 2.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το World Champion Jet ανανέωσε το ραντεβού για τη νέα χρονιά λέγοντας στη Σύρο… εις το επανιδείν! Ο καπετάνιος Κωνσταντίνος Καταγάς θέλησε να κάνει μια όμορφη πιρουέτα με παρατεταμένους συριγμούς. Δείτε τις εικόνες του cyclades24.gr…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.