ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ιαπωνία: «Συγκρούστηκαν» τα πτερύγια δύο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Ιτάμι της Οσάκα (βίντεο)

Στο περιστατικό ενεπλάκησαν τα δύο αεροσκάφη της All Nippon Airways

Ιαπωνία: «Συγκρούστηκαν» τα πτερύγια δύο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Ιτάμι της Οσάκα (βίντεο)

Νέο ατύχημα σημειώθηκε σε αεροδρόμιο της Ιαπωνίας, καθώς «συγκρούστηκαν» τα πτερύγια δύο αεροσκαφών.

Αξίζει να υπενθυμιστεί πως πριν από λίγες εβδομάδες, είχε σημειωθεί ακόμη ένα ατύχημα με στο αεροδρόμιο του Χοκάιντο, όπου είχαν συγκρουστεί δύο αεροσκάφη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CNA, κανείς δεν τραυματίστηκε από το περιστατικό στο οποίο ενεπλάκησαν τα δύο αεροσκάφη της All Nippon Airways στο αεροδρόμιο Ιτάμι της Οσάκα, στις πτήσεις εσωτερικού.

«Μας είπαν ότι οι άκρες των φτερών των δύο αεροσκαφών της ANA ακούμπησαν μεταξύ τους» λίγο μετά τις 10 το πρωί, δήλωσε στο AFP εκπρόσωπος του αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, το ένα αεροσκάφος, το οποίο μετέφερε 69 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, ετοιμαζόταν για απογείωση, όταν το δεξί φτερό του συγκρούστηκε με το αντίστοιχο ενός ενός άλλου αεροσκάφους της ίδιας εταιρείας, με 65 επιβάτες και 4 μέλη πληρώματος, το οποίο μόλις είχε προσγειωθεί.

Η All Nippon Airways ξεκίνησε αμέσως έρευνες για τα αίτια της σύγκρουσης και διαβεβαίωσε ότι θα συνεργαστεί στενά με τις αρχές του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Οι επιβάτες των οποίων η πτήση ακυρώθηκε λόγω του συμβάντος, φιλοξενήθηκαν σε εναλλακτικές διαδρομές για να ελαχιστοποιηθεί η αναστάτωση στα ταξιδιωτικά τους σχέδια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.