ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κακοκαιρία: Έκλεισε η ΕΟ Πατρών-Αθηνών στο ύψος του Διακοπτού λόγω έντονης λασπορροής

Τα δρομολόγια της Hellenic Train που ακυρώνονται

Κακοκαιρία: Έκλεισε η ΕΟ Πατρών-Αθηνών στο ύψος του Διακοπτού λόγω έντονης λασπορροής

Το πρωί της Πέμπτης (2/11) έκλεισε η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα, και συγκεκριμένα στο 160 χλμ, λόγω έντονης λασπορροής από το βουνό που προκλήθηκε από την ισχυρή βροχόπτωση.

Τα αυτοκίνητα κάνουν υποχρεωτική αναστροφή προς τη Πάτρα.

Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία:

Στη Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών στο ρεύμα προς Αθήνα

Στην ίδια περιοχή (Ελαιώνας) στην παλαιά εθνική οδό Πατρών και στα δύο ρεύματα

Στο Μετόχι λόγω έντονης κακοκαιρίας, διενεργούνται εκτροπές κυκλοφορίας.

Το αντίθετο ρεύμα από Αθήνα προς Πάτρα λειτουργεί κανονικά.

Hellenic Train: Ακυρώσεις δρομολογίων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων

Η Hellenic Train με ανακοίνωσή της ενημερώνει το επιβατικό κοινό πως λόγω έντονων καιρικών φαινομένων και με εντολή του διαχειριστή υποδομής, τα δρομολόγια 1330 & 1331 (Διακοπτό-Καλάβρυτα-Διακοπτό) ακυρώνονται.

Επίσης λόγω της έντονης βροχόπτωσης και συγκέντρωσης υδάτων στη γραμμή, τα δρομολόγια 11306 & 11307 καταργούνται μερικώς στο τμήμα Πάτρα – Άγιος Ανδρέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.