ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κίνηση: Φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην Λ. Αλεξάνδρας, στην Μεσογείων και στην Λ. Κηφισίας

Κίνηση: Φωτιά σε όχημα στην Αττική Οδό – Πού υπάρχουν καθυστερήσεις

Φωτιά εκδηλώθηκε σε αυτοκίνητο στην Περιφερειακή Υμηττού στο ρεύμα προς Κατεχάκη μετά από τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να κλείσει η Περιφερειακή Υμηττού στο προαναφερθέν ρεύμα.

Όπως ήταν φυσικό, στο σημείο έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων.

Την ίδια ώρα, καθυστερήσεις παρατηρούνται και στον Κηφισό από Αθηνών έως κόμβο Καλυφτάκη στην έξοδο και από τον κόμβο Καλυφτάκη έως Αθηνών στην είσοδο.

Παράλληλα, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται οι οδηγοί στην Λ. Αλεξάνδρας, στην Μεσογείων (από Χολαργό έως Αθήνα και στα δύο ρεύματα), στην Λ. Κηφισίας στην άνοδο από τον κόμβο Αμεπλοκήπων αλλά και στην κάθοδο από το Μαρούσι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυξημένη κίνηση υπάρχει και στην άνοδο της Λ. Συγγρού από την Καλλιρόης, στην Πανεπιστημίου, στην Σταδίου, στην Βασ. Αμαλίας αλλά και στην Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.