ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και η Αττική Οδός – Μεγάλες καθυστερήσεις

Χάος στο Λεκανοπέδιο

Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και η Αττική Οδός – Μεγάλες καθυστερήσεις

Κυκλοφοριακό έμφραγμα επικρατεί στους δρόμους της Αττικής αυτή την ώρα καθώς σε πολλά σημεία η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη με τις μεγαλύτερες καθυστερήσεις να παρατηρούνται στον Κηφισό και στην Αττική οδό.

Έντονη κίνηση υπάρχει επίσης στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας, όπως είναι η λεωφόρος Συγγρού, η Σταδίου, η Καλλιρρόης.

Αναλυτικά η κίνηση στους δρόμους
Σύμφωνα με την Τροχαία, αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα στους εξής δρόμους:

Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος): Ύψος Αχαρνών
Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος): Ύψος Νέας Φιλαδέλφειας και ύψος των ΚΤΕΛ
Αλεξάνδρας
Μεσογείων
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Λ. Κηφισίας: Και στα δύο ρεύματα
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Καλλιρρόης
Λ. Συγγρού (άνοδος)
Σταδίου
Βασ. Αμαλίας
Λ. Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά)
Λ. Ποσειδώνος (Καραϊσκάκη έως Αλίμου-ρεύμα προς Γλυφάδα)

Αναφορικά με την Αττική οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄ από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Πεντέλης. Επίσης υπάρχουν καθυστερήσεις 5΄-10΄ στην έξοδο για Πειραιά στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.