ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου λόγω επεισοδίων με Ρομά: Οδοφράγματα σε Μέγαρα και Ζευγολατιό (upd)

Μετά τα επεισόδια στο Ζευγολατιό, ξέσπασε και ένταση στο ύψος των Μεγάρων

Κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου λόγω επεισοδίων με Ρομά: Οδοφράγματα σε  Μέγαρα και Ζευγολατιό (upd)

(Ανανέωση αρχικού κειμένου 18:28). Οι Ρομά συγκεντρώθηκαν σε δύο σημεία στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (6.12.2022) για να διαμαρτυρηθούν για τον πυροβολισμό κατά του 16χρονου από αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τα επεισόδια στο Ζευγολατιό, ξέσπασε και ένταση στο ύψος των Μεγάρων.

Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Οδός Αθηνών – Κορίνθου είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα στο ύψος του Ζευγολατιού ενώ στο ύψος των Μεγάρων είναι κλειστή μόνο στο ρεύμα προς Κόρινθο κοντά στην Πάχη. Νωρίτερα, επίσης, οι Ρομά είχαν κλείσει και τη Λεωφόρο ΝΑΤΟ στον Ασπρόπυργο και έκαψαν λάστιχα, όμως ο συγκεκριμένος δρόμος δόθηκε πάλι στην κυκλοφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, σπεύδουν δυνάμεις της ΕΚΑΜ στο ύψος των Μεγάρων. Η Ολυμπία Οδός, μετά από εντολή της Τροχαίας, έχει προχωρήσει σε εκτροπή της κυκλοφορίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.