ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μόναχο: Εκατοντάδες Έλληνες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο λόγω χιονόπτωσης

Η ταλαιπωρία συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα

Μόναχο: Εκατοντάδες Έλληνες παραμένουν εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο λόγω χιονόπτωσης

Συνεχίζεται για τέταρτη ημέρα, η ταλαιπωρία των Ελλήνων που είναι εγκλωβισμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου, λόγω της έντονης κακοκαιρίας και των χιονοπτώσεων, περιμένοντας να ταξιδέψουν.

Ο Αλέξανδρος Καραστεργίου, που βρίσκεται μεταξύ αυτών, μίλησε για την «απαράδεκτη συμπεριφορά των Γερμανών» και εκτίμησε πότε θα τελειώσει η περιπέτεια αυτή.

«Είμαστε από την Παρασκευή στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Κοιμόμαστε πάνω στις καρέκλες. Είμαστε διάσπαρτοι 150 Έλληνες στα δύο terminal.

Μας έδωσαν 15 ευρώ voucher το Σάββατο για να φάμε. Είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά των Γερμανών, πάμε να τους μιλήσουμε και μας γυρνάνε την πλάτη», είπε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1.

Ο κ. Καραστεργίου τόνισε πως «κάθε 12 ώρες μας καλούν να κάνουμε check in για να φύγουμε.

Η εταιρεία μας έδινε ένα χρηματικό ποσό για ξενοδοχείο, αλλά καταλύματα διαθέσιμα δεν υπάρχουν ούτε τρόπος να φθάσουμε εκεί».

«Μας έβαλαν την Παρασκευή για πολλές ώρες στο αεροπλάνο και μας κατέβασαν.

Χθες έφυγε αεροπλάνο για την Θεσσαλονίκη, αλλά εμείς δεν ήμασταν μέσα, δεν μας έδωσαν προτεραιότητα, αυτό ήταν το παράπονο μας και είμαστε εδώ χωρίς ρούχα, χωρίς βαλίτσες…», πρόσθεσε, εκφράζοντας την ενόχλησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα φύγουμε μετά τις 20:00 της Δευτέρας για την Ελλάδα», είπε ο κ. Καραστεργίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.