ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μόναχο: Νέες ακυρώσεις και αναβολές πτήσεων – «Χάος» με τους παγωμένους διαδρόμους στο αεροδρόμιο

«Θα διεξαχθούν επιχειρήσεις για να αφαιρεθεί ο πάγος κατά το πρώτο μισό της ημέρας»

Μόναχο: Νέες ακυρώσεις και αναβολές πτήσεων – «Χάος» με τους παγωμένους διαδρόμους στο αεροδρόμιο

Να αναστείλει και πάλι σήμερα το πρωί της πτήσεις  λόγω του φαινομένου της παγωμένης βροχής, αναγκάσθηκε το αεροδρόμιο του Μονάχου στη νότια Γερμανία.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου επιβεβαίωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο πως όλοι οι διάδρομοι είναι καλυμμένοι με πάγο εξαιτίας παγωμένης βροχής.

Ως εκ τούτου δεν πραγματοποιούνται απογειώσεις και προσγειώσεις από την έναρξη της λειτουργίας του αεροδρομίου το πρωί στις 6 π.μ. (τοπική ώρα, 07:00 ώρα Ελλάδας) μέχρι τουλάχιστον τις 12:00 το μεσημέρι.

Ο προγραμματισμός των πτήσεων στον ιστότοπο του αεροδρομίου δείχνει πως όλες οι καταχωρισμένες πτήσεις έχουν ματαιωθεί ή αναβληθεί για αργότερα.

«Θα διεξαχθούν επιχειρήσεις για να αφαιρεθεί ο πάγος κατά το πρώτο μισό της ημέρας. Το σχέδιο είναι να επαναληφθεί η αεροπορική κυκλοφορία από το μεσημέρι», αναφέρεται στον ιστότοπο του αεροδρομίου.

«Εντούτοις μπορεί κανείς να υποθέσει ότι η πλειονότητα των πτήσεων θα χρειαστεί επίσης να ματαιωθεί στη διάρκεια της υπόλοιπης ημέρας για λόγους ασφαλείας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η νέα διακοπή των πτήσεων έρχεται μόλις 48 ώρες αφότου το αεροδρόμιο επανέλαβε τις επιχειρήσεις, αφού είχε κλείσει για δύο ημέρες εξαιτίας σφοδρών χιονοπτώσεων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.